Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare – Sportul Studenţesc 94 - 80
Cristian Tudor  - Duminica, 26 Februarie 2012

Partida de sâmbătă cu Sportul Studențesc n-a fost deloc ”o simplă formalitate” pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Venite în sala LPS cu gândul de a obține succesul care să le apropie de play-off, ”studentele” sârbului Predrag Vasic s-au agățat de orice șansă sâmbătă la prânz și au încercat să dea lovitura.
 

 

Cu o Gaati Werema în mână, oaspetele au condus ostilitățile în primul sfert, 21-29 și au condus chiar la pauză cu un neverosimil 50-49. ”S-a marcat cât pentru un meci de băieți” - remarca după primele 20 de minute și comisarul Viorel Constantinescu.

 

La reluare, sătmărencele închid culoarele în apărare, americancele au din nou un joc consistent, iar pe atac Amra, Claudia sau Andreea reușesc faze spectaculoase. Meciul continuă într-un ritm nebun și-n sfertul patru, Werema de la Sportul înscrie 31 de puncte, doar că acestea sunt insuficiente pentru ca bucureștencele să plece acasă cu toate punctele.

 

La CSM, Amra Mehmedic reușește un double-double, cu 14 puncte și 11 pase, iar Shanika Freeman a avut și ea 18 puncte și 10 recuperări. La o singură recuperare de un double –double a fost și Khadijah Wittington, iar Claudia Pop, revenită după accidentare, a înscris 24 puncte.
 

 

Chiar dacă a intrat mai greu în meci, Andreea Orosz și-a făcut norma de puncte, ea fiind principala armă de contraatac a gazdelor. Un plus şi pentru Moni Ivan, jucatoarea care a strâns din dinți și, în ciuda durerilor de la mâna stângă, a evoluat 25 de minute. Și n-a făcut-o deloc rău.

 

Deși a intrat ca titulară, Rada Giurgiu n-a știut să profite de ocazie și, după o aruncare reușită de trei puncte în primele minte, s-a pierdut apoi încet, fiind depășită de …situație.

 

Urmează o dublă deplasare pentru CSM Satu Mare, miercuri de la ora 18 la Alexandria și vineri la ora 15,30 la Bega Danzio Timișoara. Cu succesul de sâmbătă în fața Sportului, fetele lui Fleșeriu și-au asigurat practic intrarea în play-off, restul partidelor urmând a stabili și poziția la finalul sezonului regulat.

1748 vizite
Distribuie pe